banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Tekerlekli sandalye sevinci
Evde bakım Derneği Şube Başkanı İbrahim Halil Baysal, Şanlıurfa’da yeni açılan şubelerinde çalışmalara başladıklarını belirterek ilk faaliyetlerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Baysal, 2005 yılında sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açan ancak, iki aylıkken geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bedensel engelli duruma düşen Küçük Muhammed’e el ayak olsun diye tam donanımlı bir tekerlekli sandalye hediye ettiklerini aktardı.

Baysal, Dernek olarak evde bakım hizmeti alması gereken kişilere yönelik olarak ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Tekerlekli sandalye hediye edilen Muhammed Emin Yıldızın ailesi yapılan yardımdan dolayı yetkililere teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.