banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tatvan'da okulların bahçesi parke taşıyla kaplandı

Tatvan ilçesindeki yol ve kaldırım çalışma programına okul bahçelerini de ekleyen Tatvan Belediyesi, ilçe merkezindeki 16 okulun bahçesini kilitli parke taşlarıyla döşendi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Tatvan Belediye Başkanı Fetah Aksoy, İstasyon, Tuğ, Çağlayan, Uluer, Zeki Ergezen, Vangölü, Dumlupınar, Fuar, YİBO, İMKB, Cumhuriyet, Ahmet Mücteba Albayrak, Vakıfbank, Selahaddin Eyyübi, Karşıyaka ile Milli Hakimiyet ilk ve ortaokul bahçelerinin tamamını kilitli parke taşı ile kapladıklarını belirtti.

Aksoy, “Okullarımızda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde okullarımızın bahçelerinin çamurdan geçilmez bir halde olduğunu gördük ve öğrencilerimizin rahat edebilmesi için söz verdik. 16 okulumuzu tamamen parke taşı ile kapladık. Bunun yanı sıra diğer okullarımızın bahçelerinde tadilat işlemleri yürütüyoruz.” dedi.

Belediye olarak ellerinden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceklerini ifade eden Aksoy, “Bazı okullarımızda da peyzaj çalışmaları yapıldı ve oturma bankları bırakıldı. Geçen yıl okullarımızın bahçelerini iş makinelerimizle kardan temizlemiştik. Şimdi de kışa hazırlığımızı tamamladık. Kış aylarında öğrencilerimiz zorluk yaşamasın diye okul yolları ve okul bahçelerini aralıksız kardan temizlemeyi amaçlıyoruz.” diye konuştu.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.