banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Suruç Özel Doğumed Tıp Merkezi törenle açıldı

Açılış törenine Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Suruç Belediye Başkan Vekili, Cumhuriyet Savcıları, Daire Amirleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Suruç Kaymakamı Çiftçi konuşmasında; “ Suruç’un Üçüncü Özel Tıp Merkezinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öncelikle Tıp Merkezimiz hayırlı olsun, sağlıkta hizmete yönelik çalışmaların olması ilçe Halkı için iyi bir gelişme bu gibi yatırımlar istihdam oluşturduğu içinde çok önemli. Özel Sağlık Merkezlerinin yanı sıra yakında 100 yataklı Devlet Hastanesinin temelini de atacağız. Vatandaşlar artık büyük şehirlere gitmek zorunda kalmayacak, İlçeye yaptıkları yatırımdan dolayı Özel Doğumed Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Cüneyt Yüksel ve Tıp Merkezi Müdürü Nusret Güneş’e teşekkür ediyorum” dedi.

Her türlü imkan ve donanıma sahip olduklarını söyleyen Başhekim Dr. Cüneyt Yüksel, Memlekete yeni bir hizmet kapısını açarak, kaliteli ve sorumluluk isteyen hizmetin en iyisini sunmaya çalışacaklarını belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.