banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Suriyeli mağdur aile yardım bekliyor

Suriye’de iç savaşta kocasını kaybeden kadın, can güvenlikleri kalmayınca 4 çocuğuyla beraber çareyi Türkiye’ye gelmekte buldular. Savaştan kaçan aile Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine yerleşti.

Savaşta kocasını kaybeden anne Diya Muhammet, “Halep şehri bombalanırken kocamı kaybettim. 4 yetim çocukla baş başa kaldık. Çocuklarımı aldım Türkiye’ye sığındık. Şu an burada da çok mağduruz.” dedi.

Diya Muhammet, “Gelirken sadece üzerimizdeki elbiselerimizle geldik her şeyimizi kaybettik. Yetim kalmış çocuklarıma acıyorum. Şu an bir hayır sahibi bizim kiramızı veriyor. Ama evimde hiçbir şey yok. Yetkililerden ve hayır sahiplerden yardım yapmalarını bekliyoruz.” şeklinde sıkıntılarını dile getirerek hayırseverlerden yardım yapmaları talebinde bulundu. (Sabri Acet - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.