banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ş.Urfa'da ilk özel bakım evi açıldı

Sorumlu Müdür Evren Aslan Konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "merkezimiz  88 kişi kapasiteli bütün bölgedeki engellilerin ihtiyaçları karşılaya bilecek kapasitede olup profesyonel kişilerin kontrolünde  en iyi hizmetti verebilecek donanıma sahiptir."
Aslan, açıklamasında engellilerin yasal temsilcilerine seslenerek: "
Bakmakta zorlandığınız ve kimsesiz engellilere kapımızı ücretsiz olarak açıyoruz.
Engellilerimizin Sağlık sosyal psikolojik ve hareket kısıtlılığından dolayı oluşan rahatsızlıklarına çözüm olmak için siz yasal temsilciler bizlere alo demeniz yeterli olacaktır.
Kuruluşumuz Şanlıurfa Valiliği İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı olarak 08.06.2010 tarih ve 4388 sayılı onayı ile hizmete açılmıştır.
1000 m2 yerleşim alanına kurulu merkezimiz; 7-12 / 13-18 ve 19 yaş ve üzeri tüm özür gruplarına hizmet vermektedir. Kuruluşumuzda Bay ve Bayanlar için ayrı servisler bulunmaktadır.
Kuruluşumuzda Sosyal Hizmet Uzmanı, Hemşire, Sağlık Memuru, Halkla İlişkiler, Bakım Personeli, Aşçı, Güvenlik Görevlisi, Servis Görevlisi ve Kat görevlilerinden oluşan alanında uzman ve deneyimli kadromuzla profesyonel bakım hizmeti ve psiko-sosyal destek hizmetleri verilmektedir
." dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.