banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Ş.Urfa Tabibler Odası, Doktora saldırıyı kınadı
Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli 26 yaşındaki kalp damar cerrahi uzmanı Dr. Ersin Arslan, önceki gün servisteki odasında bıçaklı saldırıya uğradı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesi'nden uzmanların da yer aldığı özel bir ekip tarafından ameliyata alınan Arslan 9 saat süren ameliyata rağmen kurtarılamadı. Olay meslek örgütlerini ayağa kaldırdı. Şanlıurfa Tabib Odası tarafından yapılan açıklamada Hekimlere yönelik yapılan saldırıların takip edilerek hukuki zeminde gerekli işlemlerin yapılacağı duyuruldu.



İşte Şanlıurfa Tabib Odası tarafından yapılan o açıklama

“Gaziantep’te bir hekim arkadaşımız bir hasta yakını tarafından yapılan menfur saldırıda yaşamını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Çok zorlu bir eğitim sürecinden geçip gece gündüz demeden büyük özveri ile çalışan tüm hekim arkadaşlarımız adına bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hekime yönelik artık ölüme varan bu saldırıların son bulmasını ve hekimlere yönelik tüm şiddet içeren davranışların en ağır bir biçimde cezalandırılmasını ve hukuksal anlamda caydırıcı önlemlerin alınmasını istiyoruz. Bu anlamda bir kez daha Şanlıurfa Tabib Odası olarak başta Şanlıurfa olmak üzere Türkiye’nin her yerinde hekimlere ve diğer sağlık çalışanlarına yapılan saldırıların takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.” denildi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.