banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Sülükle tedaviye büyük ilgi

Son yıllarda doğal tedavi yöntemlerinden olan sülükle tedaviye ilgi arttı. 25 yıldır sülük tedavisi işiyle uğraşan Diyarbakırlı Mustafa Börü, halkalı solucanlar türüne giren sülüklerin birçok rahatsızlıkta tedavi için kullanıldığını belirtti.

Sülüklerin, vücuttan emdiği kanlar ve vücuda aktardığı enzimlerle doğal tedavi imkânı sunduğunu ifade eden Börü, hiçbir makinenin yapamadığını sülüklerin yaptığına dikkat çekti.

Sülük tedavisinin oldukça faydalı olduğunu kaydeden Börü, “Yaklaşık 2 bin tür sülük çeşidi bulunur. Bu sülüklerin bir kısmı kan emicidir. Kan emici sülüklerin ise sadece 2 türü tedavi edicidir. Bunlar, aldıkları pis kanı rafineriden geçirir ve rafinerideki toksinleri arındırdıktan sonra yaklaşık 173 tane enzimi kanla beraber vücuda enjekte ederler. Hiçbir makinenin yapamadığı analizi sülük yapar. Mineralli ve tatlı sularda yaşayan sülükler, kirli sularda yaşayamazlar. Dolayısıyla sülükle tedavi, doğal tedavide kullanılan bir yöntemdir.” dedi.

“Sülük tedavisinde hastanın kan durumunun bilinmesi gerekir”
Börü, “Sülük tedavisi için hastanın kan durumunun bilinmesi gerekir. Hastada itepe rahatsızlığı veya animü hastalığı varsa sülük tedavisi uygulanmaz. Eğer uygulanırsa hasta düşük tansiyondan bayılabilir veya kısmi felç geçirip ölebilir.” diyerek, sülük tedavisinin her insanda uygulanmasının olumsuz sonuçlara yol açabileceğini kaydetti. (Hamza Adiyaman/Hüseyin İçli – İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırTedaviSülük
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.