banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

SSPE hastaları AK Partiden yardım istedi

Şanlıurfa şube Başkanı Feyat Kaya ile dernek yönetim kurulundan oluşan 25 kişi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür'ü ziyaret ederek destek istediler.

SSPE Dernek Başkanı Feyat Kaya, "AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etmemizin amacı, hasta olan çocuklarımızın daha sağlıklı bir ortamda tedavi edilmelerini istiyoruz. Sadece bir poliklinik hasta çocuklarımızın tedavilerine cevap veremiyor. Hepimizin maddi durumu yok denecek kadar az. SSPE hastalığına yakalanan çocuklarımız için ayrı bir poliklinik hizmeti istiyoruz" dedi.
Bu hastalığın gündeme getirilmesini istediklerini ifade eden Kaya, hastanelerde gerekli ilgiyi göremediklerini, hep ikinci sınıf insan muamelesi ile karşılaştıklarını bunun da kendilerini çok üzdüğünü belirterek, hastalara devlet tarafından gerekli yardımların yapılmasını istediklerini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür de, hastalar için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını dile getirerek, Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçeceklerini ve gerekli yardımları sağlayacaklarını söyledi.

Gap Gündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.