banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Solhan Çağrı-Der'den muhtaçlara yardım

Yaptığı yardım faaliyetleriyle muhtaç ve mağdurların yüzünü güldüren Solhan Çağrı Der, Kasım ayı faaliyet raporunu kamuoyuna açıkladı. Her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaçları sevindirmeye devam eden Solhan Çağrı-Der, Kasım ayında da onlarca muhtaç ve mağdur aileye yardımda bulundu.

Kasım ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaşan Solhan Çağrı-Derneği başkanı Muhsin Barış, hayırseverlere çağrıda bulunarak özellikle kış şartlarının ağırlaştığı şu günlerde fakir ve muhtaç ailelerin durumlarını da göz önünde bulundurarak duyarlılık göstermelerini istedi.

Solhan Çağrı-Der olarak, her ay fakir, muhtaç ve yetim ailelere yardımlarda bulunduklarını belirten Barış, Kasım ayında yaptıkları gıda ve kırmızı et yardımı ile onlarca muhtaç ailenin yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Hayırseverlere de çağrıda bulunan Barış, “Buradan hayırseverlerden isteğimiz kış aylarının etkisini gösterdiği bu aylarda, fakir ailelere el uzatmalarını istiyoruz. Kendimiz için istediğimizi kardeşlerimiz için istediğimizde, mümin olma vasfı kazanacağımız gerçeğini unutmamamız gerekiyor. Bizler mağdur ve muhtaç ailelerin sıkıntılarını hafifletip ihtiyaçlarını karşıladığımız takdirde Yüce Rabbimiz de kıyamet günü sıkıntılarımızı hafifletecek ve ihtiyaçlarımızı karşılayacaktır. Muhtaç ailelerimizin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa giderme adına hayırseverlerden yardım talep ediyoruz.” diye konuştu. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.