banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Siverek'teki ölümlü olaya soruşturma

İşte o açıklama; “28.01.2013 tarihinde Siverek Devlet Hastanesi çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniğine başvuran Saadet Çelik isimli 4.5 yaşındaki çocuk hastanın yatış işlemi yapılıp çocuk hastalıkları kliniğinde tedavisine başlanılmıştır. Gece saat 02.00 civarında durumu ağırlaşan hasta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

Konu ile ilgili olarak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından gerekli yasal incelemeler başlatılmıştır. Olaycumhuriyet savcılığa intikal ettiğinden Savcılık incelemenin tamamlanması ve Adli tıp kurumu tarafından yapılacak olan inceleme sonucunda Hastanın kesin ölüm nedeni belirlenecektir.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak merhumeye Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz” denildi.

Olayın Geçmişi; Önceki gün Siverek'in Kargaşı Köyü'nde yaşayan 25 yaşındaki 4 çocuk annesi Amber Çelik, eşi İstanbul'da çalıştığı için hastalanan kızı Saadet'i Siverek Devlet Hastanesi'ne getirdi. Grip olan ve aniden ateşi yükselen küçük kız, acil serviste yapılan müdahale sonrası Çocuk Servisi'ne yatırıldı. İddiaya göre, servise alındıktan sonra serum bile takılmayan Saadet Çelik, saat 03.00 sıralarında hayatını kaybetti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.