banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Siverek'te yeni doğan yoğun bakım ünitesi açıldı

Siverek Devlet Hastanesinde bulunan yeni doğan servisinde yoğun bakım ünitesi açıldı. Açılışa Siverek Kaymakamı Vural Karagül katıldı.

Açılışın ardından yoğun bakım ünitesini gezen Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Hastane Başhekimi Bahattin Durak’tan ünite hakkında bilgi aldı.

Siverek ilçesinde doğum oranının yüksek olduğuna dikkat çeken Karagül, “Devlet hastanemizde daha önce bilindiği gibi küvez olmadığından dolayı erken doğum veya riskli doğumlar yapılamıyordu. Bundan dolayı birçok mağduriyetler yaşanıyordu. Bugün 330 bin maliyetle açılışını yaptığımız yoğun bakım ünitesi sayesinde aileler riskli doğumlar için çevre illere gitme sorunundan kurtulmuştur. Ünitemiz tüm Siverek halkı için hayırlı olsun.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.