banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Sırtında bıçakla hastaneye geldi

Mustafa Kalı adlı şahıs, dere kenarında yaya olarak evine döndüğü sırada yanına yaklaşan 14 yaşındaki bir çocuk, kendisinden para istedi. Kalı, parası olmadığını söyleyerek yoluna devam etmesine rağmen, peşinden gelen kimliği belirsiz şahıs tarafından sırtından bıçaklanarak yaralandı. 

Saldırgan olay yerinden kaçarken sırtındaki bıçakla yere yığılan Mustafa Kalı, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi acil serviste yapılan Kalı'nın sırtına saplanan bıçak, ameliyatla çıkarıldı. Kalı'nın yaklaşık 15 santimetre sırtına giren bıçağın, akciğerine de isabet ederek önemli derecede hasara yol açtığı saptandı. 

Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde halen tedavisi süren ve hayati tehlikesi bulunduğu ifade edilen Mustafa Kalı, polise verdiği ilk ifadesinde, "Evime yürüyerek giderken, yanıma yaklaşan tanımadığın bir çocuk para istedi. Bende olmadığını söyleyip yoluma devam ettim. Kısa bir süre sonra arkamdan yaklaşarak bıçağı saplayıp kaçmaya başladı" dediği öğrenildi. 

Olayın ardından verilen eşkal üzerine çalışma başlatan polis, yaralama olayının faili olduğu belirtilen ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen şüpheli C.Ö.'yü (Cihan Önder-14) yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.