banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şırnak'ta çocuklar oyun parkına kavuşacak

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği İstanbul Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda ilde ihtiyaç duyulan yerlere çocuklar için oyun parkları kuracak.

Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan, yaklaşık 1 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Şırnak’ta ki çocuklarının oyun alanı sıkıntısını dile getirdiğini, kendisinin de 8  oyun parkını Şırnak’a gönderdiğini söyledi.

Şırnak’taki oyun parkı alanını eksikliğini görerek böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Atan şöyle dedi; “İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından daha önce tarafımıza gönderilen 4 oyun parkını Şırnak’ta ihtiyacı olan çocukların sıkıntı çektiği yerlere kurduk. Bunlardan birini de Beytüşşebap’ın en ücra köylerinden birine kurduk. Oradaki çocuklar ilk defa oyun parkı gördüler, onların mutlukları yüzlerindeki tebessüme şahit olduk. Şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ikinci bir partide 4 oyun parkı daha geldi. Bunları da daha çok köylerde oyun alanı sıkıntısını çeken ve daha önce hiç oyun parkı olmayan yerlere Yeşeren Gençlik Derneği olarak biz gidip kuracağız.”

Atan son olarak oyun parklarına sponsor olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkürlerini ederek, Şırnak için diğer belediyelerden de bu tür destekleri beklediklerini söyledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.