banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Siirt'te bebek ölümleri ile ilgili toplantı yapıldı

Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından bebek ölümleri ile ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda, bebek ölümlerinin nedenleri ve ölümü etkileyen faktörler üzerinde duruldu.

Türkiye’de uygulanmakta olan ‘Sağlıkta Dönüşüm Programı’ kapsamında bebek ölümlerinin daha düşük seviyelere çekilebilmesi amacıyla yaşanan bebek ölümleri incelenerek nedeninin ortaya çıkarılması ve bir daha aynı nedenlerle ölümlerin yaşanmaması için Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Osman Demir başkanlığında Bebek Ölümleri İl Ön İnceleme Kurulu toplandı.

Toplantıda, Siirt’te bebek ölümlerinin nedenleri, ölümü etkileyen faktörler ve ölümlerin önlem tedbirleri üzerinde durularak, bebek sağlık koşuları üzerinde bilgi alış verişinde bulunuldu. (Muhammed Dayan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.