banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Siirt'e kışa hazırlanırken kara tutuldular

Siirt’te bazı bölgelerde doğalgaz kullanılırken doğalgaz kullanmayanlar ise kış hazırlıklarını tamamlayamadan kara tutuldu.

Gece saatlerinde bastıran ve günün ilk saatlerine kadar devam eden kar yağışı özellikle Eruh-Şırnak ve Eruh a bağlı köylerde ulaşımını olumsuz yönde etkiledi.

Eruh-Şırnak karayolunun Kaymakam Çeşmesi mevkiinde yolun ulaşıma kapandığı bildirilirken, Eruh ilçesine bağlı Dikboğaz köyü ve Pervari ilçesi ne bağlı birçok köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. 

Kar yağışı nedeniyle bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Şehir merkezinde ise kar temizleme çalışmalarına başlandığı gözlemlenirken, ana arterlerde ve caddelerde bulunan ağaçların dallarının, karın yükünü taşıyamayarak kırıldığı görüldü.  (Muhammed Dayan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.