banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Teknik Direktör Mutlu Yılmaz Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN Memorial Hastanesi Joseph Yobo

Sigaraya sağlık zammı geliyor

Şanlıurfa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,  yaptığı röportajda şişmanlara ve sigara tiryakilerine kötü haber verdi.

Bakan Çelik yaptığı açıklamada Sigara üzerine sağlık primi ya da sağlık zammı eklenebileceğini ve sigara fiyatlarının bu çerçevede arttırabileceğini belirtti. Önümüzdeki dönemde bu konu Hükümette gündeme gelebilecek.


Kilo dengesi iyi olan, şeker, kolesterol sorunu olmayan kişilerden de şişmanlara göre daha düşük sağlık primi alınabileceğini belirten Bakan Çelik, bu konuda önümüzdeki dönemde düzenlemeler olabileceğinin sinyalini verdi.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.