banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

SGK, KÖY KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Köy ziyaretleri kapsamında bu haftaki durağı tepedibi Köy’ü oldu. Köy evinde yapılan toplantıya katılan köylüler ilk defa sigorta konularında bilgilendirildiklerini söyledi.

Sosyal Güvenliğin önemini anlatan SGK yetkilileri, önceki hafta Abdurahman Dede köyünü ziyaret etmişlerdi. SGK Yetkilileri bu hafta ise, sigortalılık kolları ve tarım sigortası gibi konularda vatandaşları bilgilendirmek için Tepedibi köyünde bulunan köy sakinleriyle bir araya geldi. SGK İl Müdürü Mehmet Kara, İl Müdür Yardımcısı Hakan Hastürk, Merkez Müdür Yardımcısı Ahmet Kulantaş, Koordinasyon birim sorumlusu Ali Gündüz, Sosyal Güvenlik bilincinin oluşturulmasına yönelik olarak düzenlenen köy ziyaretleri programları çerçevesinde, sigortalılık kolları, Tarım sigorta, tarım tevkifat uygulamaları, isteğe bağlı sigorta, Genel Sağlık Sigortası, Emeklilik şartları, borçlanmalar, Sosyal güvenliğin vatandaşa getirdiği yenilikler ile prim afları konuları hakkında bilgiler verilerek Köy Sakinleri tarafından sorulan sorular cevaplandırıldı.

Şimdiye kadar daha önce her hangi bir kurum Amirinin köylerine kadar gelip kendilerini ziyaret etmediğini söyleyen Köy Sakini Naif Esin, “ 55 yaşındayım cumhuriyet tarihinden bu güne kadar köyümüzü ziyaret eden bir kurum olmadı. Köyümüze kadar gelip çiftçimizi yerinde bilgilendirmeleri çok güzel bir uygulama. Köyümüze kadar gelip vatandaşlarımızı SGK hakkında bilgilendiren SGK İl Müdürüne ve Müdür yardımcılarına teşekkür eder başarılar dilerim.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.