banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Şefkat-Der'den mağdur ailelere yardım

Çınar ilçe merkezi ve merkeze bağlı mahallerde yardım faaliyetlerinde bulunan Şefkat-Der, Rehber TV’de gündeme gelen mağdur ailelere yardım elini uzattı.

Geçen hafta Rehber TV’de yayınlanan ‘Umut Kervanı’ programında Çınar’a bağlı Belitaş (Xirbêsîtil) Mahallesinde yaşayan 2 mağdur aileyi gündemi getirmişti. Programdan sonra hayırseverler tarafından ailelere yapılan yardımlar Şefkat-Der aracılığıyla mağdur ailelere ulaştırıldı.

Yapılan yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan dernek yöneticilerinden Vedat Aydın, “Yaklaşık 15 gün önce Rehber TV’de yayınlanan ‘Umut Kervanı’ programında mağdur 2 ailenin durumu gündeme gelmişti. Bu mağdur ailelere hayırseverler tarafından yapılan gıda ve nakdi yardımları ulaştırmak için geldik. Mağdur ailelere gönderilen bu eşyaları ailelere teslim ettik.” dedi.

Aydın, hayırseverler tarafından gönderilen yardımların mağdur 2 aileye teslim edildiğini belirterek, varlıklı Müslümanlar ile mağdur aileler arasında köprü olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.