banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Sefa Group çalışanları iftarda bir araya geldiler

Sefa Group çalışanları Hilton Otelinde iftar yemeğinde bir araya geldiler. Sefa Tıp Merkezi, Nimet Tıp Merkezi ,Sefaspor Kulübü, Sefa Eğitim Organizasyonu, Sefa Club ve Sefa Kreş birimleri çalışanlar birlikte iftar ettiler.

 

Şanlıurfa’ya bir çok alanda hizmet eden sefa group kurulduğundan beri hizmeti nimet olarak kabul etmiş ve bu doğrultuda çalışmalarına sağlıkta SEFA sporda sefa sloganıyla yürütüklerini belirten Sefaspor Teknik Direktörü Ali Akkuş; “Böylesine güzel bir tablonun hazırlanmasına vesile olan başta kulüp başkanlarımız sayın Seyit Fikret Erol, Seyit Nevzat Erol ve değerli yöneticimiz ağabeyim İbrahim Ethem Tamdoğana en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Hizmet kalitemizi her geçen gün yükseltmeye ve Urfanın gelişimine katkı sağlamak için elimizden ne geliyorsa İnşallah fazlasını yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.