banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Sason Devlet Hastanesi'ne başhekim atandı

 Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı olan Sason Devlet Hastanesi’ne yeni başhekim atandı. Yaklaşık 3 yıldır Sason Devlet Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Uz. Dr. Dilfuza Ağalıoğlu yeni görevine başladı.

1975 Semerkand doğumlu olan Ağalıoğlu ilk, Orta ve Üniversite öğrenimini Semerkand’ta bitirdi. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde ihtisasını tamamladı. Sağlık Bakanlığı Devlet Hizmet Yükümlülüğü gereğince Batman Sason Devlet Hastanesi’ne atandı. Yaklaşık 3 yıldır Sason Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr.Ağalıoğlu, evli 2 çocuk annesi.

Başhekim Uz. Dr. Dilfuza Ağalıoğlu atandığı görev ve hedefleri ile ilgili şöyle konuştu: “Genel Sekreterimiz Dr. Hakan Pamukçu’nun tasarrufunda almış olduğum bu vazifeyi layıkıyla yerine getirmek için tüm mesai arkadaşlarımla birlikte büyük gayret göstereceğiz. Hedefimiz, sağlıklı hizmet sunarak Sason Devlet Hastanesi’nden herkesin memnun kalarak ayrılmasını sağlamak ve kalite çıtasını en yükseğe çıkarmaktır.” dedi.  (Veysi Rüzgar - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.