banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Sason Devlet Hastanesi yeni ünitelerle buluştu

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan Sason Devlet Hastanesi’nde yeni üniteler hizmete girdi.

Bir süre önce yapımına başlanan ameliyathane, yoğun bakım servisi ile sterilizasyon ünitesi   hizmet vermeye başladı.

Sason Kaymakamı Tekin Dundar, Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu ve Hastane Yöneticisi Dr. Dilfuza Ağalıoğlu’nun açılışını yaptığı yeni üniteler, Sason halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Sason Devlet Hastanesinde ilkler

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, konu ile ilgili unları söyledi:

“Sason Devlet Hastanemizde ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve sterilizasyon üniteleri bulunmamaktaydı. Hastanemiz için büyük bir ihtiyaç olan bu üniteleri, Sason ilçemize kazandırmak için, bir süre önce çalışma başlattık ve şu an bunu tamamlayarak hizmete sunduk. Açılışını yaptığımız 4 yataklı yoğun bakım ünitesi, ameliyathane ve sterilizasyon ünitelerimiz, Sağlık Bakanlığının kalite standartları kapsamında yapıldı. Bu ünitelerle Sason Devlet Hastanemizde önemli bir eksikliği gidermiş olduk. Ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve sterilizasyon bugüne kadar hastanemizde mevcut değildi. Bunları hastanemize kazandırmakla bundan böyle hastalarımıza daha geniş bir kapsamda hizmet vereceğiz. Tüm bunlarla birlikte hastanemizde mevcut bulunan doğumhane bölümü de revize edildi, travay ve NST odaları da dahil edilerek daha kapsamlı bir hizmet durumuna getirildi.”   

Hastanede ayrıca bir de ağrı polikliniği açıldığını belirten Pamukçu,   “Genel Sekreterliğimiz bünyesinde faaliyet gösteren tüm sağlık tesislerimizde kaliteli hizmet anlayışı, hasta ve çalışanların memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaya kararlıyız. Hep daha iyi hizmet etmeyi ilke edindiğimiz çalışmalarımıza, aynı hassasiyetle devam edeceğiz.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.