banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

ŞANMED hastanesinde yeni dönem başladı

Şanlıurfayı sağlık alanında bir üst seviyeye çıkarabilmek için yoğun çaba harcayacaklar.

Şanlıurfanın ilk özel hastanesi ŞANMEDde yeni yönetim işe hızlı başladı. Uzm. Dr. Orhan Yanar yönetimindeki hastane idaresi basınla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantı ŞANMED Hastanesi idari bölümde yapıldı. Basın toplantısına ŞANMED Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Orhan Yanar ile birlikte yeni yönetim Dr. Şeref Mardinli, Dr. İbrahim Yamanlı, Dr. Mehmet Ağar, Dr. Necmi Şenay ile birlikte Genel Koordinatör Ersoy Şimşek hazır bulundu.

İlk Özel hastane olmalarının verdiği bir misyon bilincinde olduğunu belirten ŞANMED Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Orhan Yanar, Hastanenin ile ilgili yaptıkları değişimi ve hedeflerini anlattı.

ŞANMED Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Orhan Yanar; Şanlıurfalılara layık olan en iyi hizmeti sunmaya geldik dedi. Başhekim Dr. Yanar; Şanlıurfanın ilk ve köklü özel hastanesi olan ŞANMED hastanesini 1 Ağustos itibariyle devraldık. 15 Yıl önce kurulan ve bugüne kadar başarıyla Urfalılara hizmet veren yönetimi tebrik ediyoruz. Tabii ilk olmanın bir misyonu ve önemi var. İlk özel hastane olmamız hasebiyle yüklendiğimiz misyona uygun bir adım atmak istedik. Devraldığımız günden beri değişiklikler ve gelişimler yapıyoruz. Binanın fiziki yapısında önemli değişiklikler yaptık. Personelde hem değişiklik yaptık hem kadroyu genişlettik. Bölgemizde doğum oranları yüksek olması ve benim de Kadın Doğum uzmanı olmam nedeniyle Hastanemize kadım doğum bölümü açtık. Bu bölümü son teknoloji cihazlarla hizmete açtık. Erken doğan ve yeni doğan ünitemizle hastalarımıza hizmet veriyoruz. Bu hizmetimiz önemli bir açığı kapatıyor.

Yine KBB bölümümüz yenilendi ve yeni doktor arkadaşımız geldi. Hemen hemen tüm alanlarda yenilenmeye gittik.

Halkla ilişkiler bölümü yenilendi. Hastaneye gelen hastalarımızın memnuniyeti ve istekleriyle bire bir ilgilenecekler. Hasta haklarına tam riayet etmek amacıyla çalışacaklar.

Hastanemize önemli cihazlar aldık. Sipariş verdiğimiz ve elimize ulaşmak üzere olan çok önemli cihazlar var.

 

Yeni yönetim olarak iki ana hedefimiz var. Birincisi Binamızın fiziki yapısını en iyi hizmeti verecek uygun bir şekilde getirmek ve son teknolojik cihazlarla donatmak, ikincisi ise Yeni bir hastane yapmak. Çünkü Bu hastanemizde yoğun bir talep var. Bu talebi karşılamak için daha da büyümek istiyoruz. Bu nedenle yeni bina yapacağız. Yer seçimini yaptık. Bakanlıkla yazışmalarımız devam ediyor. Muhtemelen 6 ay sonra temelini atacağız. Şanlıurfalı hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için gayretli olacağız. Hedefimiz En iyi hizmeti sunmak. 

ŞANMED Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Orhan Yanar (Kadın doğum uzmanı) Uzm. Dr. Şeref Mardin (Anestezi Uzmanı) Genel Cerrah Uzmanı İbrahim Keşküş Göz hastalıkları Uzmanı Muhuttin Beginoğlu Çocuk Hastalıkları Uzmanı Osman Dayoğlu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Kadir Yaman, Hülya Dal, Mehmet Ağar ekip olarak güçlendiklerini ifade ettiler.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.