banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Şanlurfa'da bufalo ve at eti operasyonu

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele şubesi, Vatandaşlara Bufalo ve At eti satmaya çalışan bir şebekeyi çökertti.

 

Hindistan'dan Türkiye'ye kaçak et getirildiği istihbaratını alan Şanlıurfa Polisi , Hakkari'den yola çıkan içerisinde yaklaşık 16 ton bufalo ve At eti sanılan kamyonu Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde durdurdu. Polis arama yaptığı kamyonda gümrük kaçağı etlere  el koydu.

Şanlıurfa ve Mardin Polisinin ortaklaşa olarak gerçekleştirdikleri operasyonunun detayları daha sonra ortaya çıktı. Hakkari'de bulunan bir firma Hindistan'dan kaçak yollarla getirdiği Bufalo ve at etini, dana ve koyun eti diye fatura etti. Alınan bilgilere göre , kaçak etlerin,Şanlıurfa, Adana ve Eskişehir'de bazı et marketlerine satacakları öğrenilirken, At ve bufalo eti getiren iki kişi göz altına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.