banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Şanlıurfa'ya enjektör fabrikası açacak

İpek yol Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Yönetimi Kurulu Başkanı Mustafa Çınar, konferansın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte ilk kez 50 milyon TL'ye mal olacak bir enjektör fabrikası kuracaklarını belirtti.
Türkiye'nin enjektör ihtiyacının büyük bir bölümünü dışarıdan sağladığını aktaran Çınar, şunları kaydetti:
''Şanlıurfa'da 2. Organize Bölgesi'nde 32 bin metrekarelik alana enjektör fabrikası kuracağız. Projesini ve alt yapısını tamamladığımız fabrika 6-7 ay içerisinde üretime geçecek. Fabrikamızda 200 kişi istihdam edeceğiz. 50 milyonluk yatırım bize 10 yıl içerisinde 56 milyon TL olarak geri dönecek.'' Daha sonra sözlerine devam eden çınar, Şanlıurfa'ya 1500 kişilik bir okul kazandırdık. Lisemizde okuyan öğrenciler iş kalmayacak, okullarını bitirdiği gibi hastanede çalışmaya başlayacaklardır. İnsanlığa yapılan yatırımın en hayırlısı sağlık alanında yapılan yatırımdır. Biz bu yüzden sağlık alanını seçtik. Maddi ve manevi yatırı büyüktür. Hastanemiz faaliyete geçtiği zaman 940 kişi istihdam edecektir. Bu Şanlıurfa için büyük iş alanında büyük bir istihdam olacaktır. 240 yataklı olan hastanemiz bu bölgenin en büyük ve en konforlu olan hastanesi haline gelecektir. Enjektör fabrikası, okulumuz ve hastane ile beraber 300 kişiye iş istihdamı sağlayacağız''şeklinde konuştu. Daha sonra öğrencilerin velilerine ilk dönem karneleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.