banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Şanlıurfa’ya Adli Tıp Kurumu açılıyor

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Yağmur tarafından Şanlıurfa’da açılacak olan Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğü için protokol imzalandı. Açılacak olan Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğü için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından eski Verem Savaş Dispanseri tahsis edildi.

Vali Güvenç, “ Nüfusu 2 milyona yaklaşan Şanlıurfa’daki adli vakalar incelenmek üzere il dışına sevk ediliyordu.   İlimizde şubenin hizmete girmesiyle birlikte bu adli vakaların il dışına gönderilmesine gerek kalmayacak. En kısa sürede faaliyete geçecek olan Adli Tıp Kurumu Müdürlüğümüz için Eski Verem Savaş Dispanserini tahsis ettik. Gerekli tadilatlar yapıldıktan sonra hizmet vermeye başlayacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Protokol imza törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Yağmur’un yanı sıra Şanlıurfa İl Sağlık Müdür Yardımcıları Mehmet Metin Demir ve Hasan Uğur, Adli Tıp Kurumu Şube Müdürleri Atılhan Kaya ve Mehmet C. Aslan da katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.