banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Şanlıurfaspor kan verdi

Kızılay Haftası nedeniyle Bahçelievler Gençlik merkezi önünde kurulun Kan Bağışı çadırına Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Bahçelievler Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp, Şanlıurfaspor İdari Menejeri Hakan Keşküş, Şanlıurfaspor Basketbol Takımı oyuncularıŞanlıurfaspor Futbol takımından bazı oyuncular, gençlik merkezi çalışanları ve kursiyerleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada Basın mensuplarına açıklama yapan Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, böylesi güzel bir etkinlikle yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ’’Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ile Kızılay tarafından düzenlenen Genç Kan Bankası projesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada gençlerimizin kan vermesi teşvik ediliyor. Burada toplayacağımız kanla gençlerimizin kan gurupları tespit edilecek ve ihtiyaç olduğu anda gençlik merkezimizden gençlerimize ulaşacağız. ‘‘dedi.

ŞANLIURFASPORLU 12 DEV ADAMDAN DESTEK

Şanlıurfaspor Kulübü İdari Menajeri Hakan Keşküş Bahçelievler Gençlik Merkezi’nin yapmış olduğu davetten dolayı geldiklerini ve destek olduklarını ifade ederek, ‘‘ Şanlıurfaspor olarak Sosyal Sorumluluk Projelerinin hepsine destek veriyoruz. Gençlik Merkezinin daveti üzerine Basketbol takımımızla burada bulunmaktan dolayı mutluyuz. Bizde, Sağlam Kafa Sağlam Vücutta bulunur ilkesiyle sporcularımızı buraya getirdik. İnşallah sporcularımız vermiş olduğu kan bağışı ile diğer gençlerimize örnek olacaktır. ’diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şanlıurfaspor Kulübü tarafından, Kan bağışında bulunanlara 9 Kasımda oynanacak olan Şanlıurfaspor-Samsunspor karşılaşmalarını izleyebilmeleri için bilet verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.