banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfa’dan Suriyelilere ilaç yardımı VİDEO
Şanlıurfa Belediyesi İlaç Dağırım Merkezinden Belediye ve Eczacı Neşet Uçkan gözetiminde 50 koliden oluşan 73 Bin TL’lik ilaç Ceylanpınar Kaymakamlığına gönderildi.



Şanlıurfa’da ilaç alamayan fakir kesime ilaç yardımının yanı sıra Türkiye’de çeşitli devlet hastanelerine ilaç yarımlarını yaptıklarını, ayrıca Somali, Pakistan ve Van Depremzedelerine yüklü miktarda yardım yaptıklarını ifade eden Eczacı Neşet Uçkan; “Şanlıurfalıların kullanmadığı ilaçları toplama merkezinde tasnif edip ihtiyaca göre değerlendiriyoruz. Bugün de Ceylanpınar’a gelen Suriyeli kardeşlerimize ilaç yardımında bulunduk. Bu ilaçları Ceylanpınar Kaymakamlığına gönderiyoruz. Kaymakamlık ilaçları ihtiyaca göre değerlendirecektir. İlaçlarımız serumlar, antibiyotikler, ağrı kesiciler ve çeşitli hastalıklarda kullanılacak ilaçlarımız var. Şanlıurfalı hayırseverlerin desteği ile bu tür yardımlarımız devam edecek” dedi.



İlaç yardımında Belediye görevlileri yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Hümeyit Bilbay’da hazır bulundu.

Haber; Ömer Aslan / www.balikligol.com



HABERİN VİDEOSU


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.