banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Şanlıurfa'da tarihi geçmiş et ele geçirildi

Şanlıurfa’nın merkez Eyyubi’ye ilçesinde Evren Sanayi Sitesinde bulunan bir iş yerinde 350 kilo tarihi geçmiş et ele geçirildi.

Evren Sanayi Sitesinde bulunan GAP Gıda İmalatçıları sitesinde faaliyet gösteren bir tavuk dağıtım şirketine düzenlenen baskında; ürünlerin üzerinde bulunan etiketlerin başka bir şirketin etiketi olduğu tespit edildi. Başka şirketin etiketiyle faaliyet yürütüldüğü için firmaya yönelik tutanak tutulup cezai işlem gerçekleştiren ekipler ayrıca firmanın et parçalama işlemini gerçekleştirmesini de yasakladı.

Yine aynı bölgede bir tavuk dağıtım şirketine düzenlenen başka bir baskında da tarihi geçmiş 350 kilo tavuk etine el konuldu. 2014 tarihli 350 kilo tavuk eti imha edilmek üzere ekipler tarafından hayvan barınağına götürülüp, firmaya cezai işlem uygulandı. (İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.