banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıurfa'da Özel Çınar İpekyolu Hastanesi açılıyor

Şanlıurfa gün geçtikçe gelişen bir şehir olurken, kentte yeni yatırım alanları da yapılıyor. Son olarak sağlık alanında hizmete girecek olan Özel Çınar İpekyolu Hastanesi, Şanlıurfa’da sağlıkta yepyeni bir çehre oluşturacak.

 

240 YATAK VE 43 UZMANLIK DALI OLAN ÖZEL HASTANE

 

Özel Çınar İpekyolu Hastanesi Şanlıurfa’da yapacağı yeniliklerle sağlıkta çığır açmayı hedefliyor. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çınar, hastanenin fiziki yapısı ve halka sağlayacağı hizmetler konusunda açıklamalarda bulundu. Çınar,  ’’Hastanemiz, yeri, oturum alanı6589 metrekareve 25 bin metrekare kapalı alan, 240 yataklı, 43 uzmanlık dalı olan bir hastanedir. Hastanemizin önü açıktır ve 80 uzmanlık dalına çıkabilecek ruhsatı vardır.’’ dedi.

 

TEŞVİK BELGESİ OLAN HASTANE

 

Mustafa Çınar, Şanlıurfa’nın 6. Bölge teşvik illeri arasında olmasını dikkat çekerek,’ ’Şanlıurfa’nın yeni teşvik planında 6. Bölge illeri arasında olmasından dolayı, hastanemizin teşvik belgesi mevcuttur.’’ diye konuştu.

 

800-900  KİŞİYE İŞ İMKANI

 

Özel Çınar İpekyolu Hastanesi, Şanlıurfa’da en az 800-900 arası kişiye iş istihdamı sağlayacak. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çınar, hastanede yapacakları istihdamla Şanlıurfa’da yaklaşık 800 kişiye iş vereceklerini ve bu rakamın daha artacağını belirtti.

 

ÖZEL SAĞLIK MESLEK LİSESİ OLAN HASTANE

 

Mustafa Çınar, “Hastanemiz bünyesinde özel sağlık meslek lisemiz de açılmış olup okulumuza kayıtlar kabul edilmektedir. Özel Sağlık Lisesinde okuyan öğrencilere, hastanede görev yapan doktorlar ders verecektir. Ayrıca öğrencilerimiz hastanemizde canlı canlı uygulamalı staj göreceklerdir.” dedi.

 

ORGANİZE SANAYİDE ENJEKTÖR FABRİKASI AÇILIYOR

 

Başkan Çınar, ayrıca Organize Sanayi Bölgesinde enjektör fabrikası açacakları ve bunun için yer tahsis ettiklerini dile getirdi. Açılacak olan enjektör fabrikasında 200 kişiye iş istihdamı sağlayacaklarını belirten Çınar, “Organize Sanayi bölgesinde açacağımız enjektör fabrikamızda 200 kişiye iş istihdamı sağlayacağız. İleride yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın bize vereceği destekle daha fazla yatırım yapmayı düşünüyoruz.’’ şeklinde konuştu

 

ŞANLIURFA HALKINA TEŞEKKÜR

 

Çınar, Şanlıurfa halkına gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederek şunları söyledi:

 

’’Şanlıurfa halkı beni ne kadar desteklerse daha yeni yatırımlara yöneleceğimizi söylemek istiyorum. Bu yeni teşvik paketinden de Şanlıurfa halkının faydalanmasını isterim” dedi.

Olay gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.