banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ambulansların dahi geçmeye yol bulamadığı hastane! ŞANMED Hastanesi

Şanlıurfa'da çarpık kentleşmenin vardığı son nokta vatandaşı isyan ettiriyor. Şanlıurfa'da bulunan ruhsatı olan ve hastalara hizmet veren özel bir hastane olan ŞANMED Hastanesinin oto parkı olmaması, hastane önündeki yolu da tıkıyor. 

Yolun trafiğe tıkanması acil olarak ambulansla hastaneye gelen hastaları de etkilemeye başladı. 

Şanlıurfa'da çeşitli medya kuruluşlarında gündeme gelen bu sorunla ilgili yetkililerden herhangi bir açıklama gelmezken, Sivil toplumu İzleme platformu başkanı Faruk Akbaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu duruma sert tepki gösterdi. Akbaş paylaşımında; "tekrar söylüyorum vazifesini yapmayan yetkililerinde peşini bırakmayacağız."

"AH SAHİPSİZ URFAM AH!.."

ŞUTİM YENİ HAL PAZARI'da dernek başkanı da olan Faruk Akbaş "Ah sahipsiz Urfa'm ah" başlığı ile yaptığı paylaşımda şunları söyledi:
Ah sahipsiz Urfa'm ah... yol tıkalı arkadan ambulans sireni çalıyor da, kimse kımıldayamıyor. millet feryad ediyor.bir yetkili çıkıp da haklısınız veya haksızsınız, diyemiyor. bu kadar mı vurdumduymaz olduk anlamıyorum. tekrar söylüyorum vazifesini yapmayan yetkililerinde peşini bırakmayacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.