banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa Çocuk ve Doğum hastanesine FETÖ operasyonu

15 Temmuz’daki ABD destekli darbe girişiminin ardından Şanlıurfa’da paralel yapıya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında aralarında doktorların da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.


15 Temmuz’daki ABD destekli darbe girişiminin ardından paralel yapıya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında aralarında doktorların da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre; paralel yapıya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonlarda bazı doktorların odalarında arama yapıldı. Aramaların sona ermesinin ardından aralarında doktorların da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 20 kişinin sorgusu devam ediyor. (Ramazan Casuk, Osman Gülebak- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.