banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfa Tabipler Odası Yeni Başkanı Recep Demirbağ
Dün, ŞTO'nun yeni yönetim kurulunu belirlemek için doktorlar sandık başına gitti. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin toplantı salonunda gerçekleştirilen seçime, doktorların oldukça yoğun bir ilgisi vardı.
İki adayın kıyasıya mücadele ettiği seçimin zaferi Şanlıurfa Hekimler Birliğinin desteklediği aday Prof. Dr. Recep Demirbağ ve ekibinin oldu. Recep Demirbağ 573 oy alırken, rakibi Doç. Dr. Cemalettin Dost Zeyrek 378 oyda kaldı. Bu sonuçlara göre Şanlıurfa Tabipler Odasının yeni yönetim kurulu başkanı Recep Demirbağ olurken bir önceki başkan Prof. Dr. Şahin Aksoy ise  Onur Kurulu Üyesi oldu. Yönetim kurulundaki diğer isimler: Doç. Dr. Yusuf Sezen, Op. Dr. Ali Suat Erkoç, Op. Dr. Halil Ferat Öncel, Uz. Dr. Dursun Çadırcı, Uz. Dr. Ahmet Bayat, Dr. Mehmet Eyyüp Hazar.
Demirbağ yapmış olduğu açıklamasında seçim sonucunun kaybedeni olmadığını, kazananın tüm hekimler olduğunu vurguladı.

Bu seçim sürecinde fedakârca çalışan tüm meslektaşlarına, gelip oylarını kullanan hekimlere, emniyet güçlerine, Yüksek Seçim Kurulu görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kendilerini zor bir sürecin beklediğini vurguladı. Şanlıurfa Tabip Odasının geldiği konumdan daha ileriye götürmek için tüm meslektaşlarından öneri ve desteklerini beklediğini belirtti.

Seçim sonucunu tüm hekimlerimize hayırlı olmasını temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.