banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Atandı

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan’ın Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanmasının ardından Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Uz. Dr. M. Cihan Ekmen getirildi.

-Uz. Dr. M. Cihan Ekmen Kimdir-

Şanlıurfa KHB Genel Sekreterliği tarafından yapılan yazılı bir basına açıklaması ile Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine getirildiği bildirilen Uz. Dr. M. Cihan Ekmen 1974'te Batman'da doğdu. ilk, orta ve lise öğrenimini Batman’da tamamlayan Ekmen 1994-2000 yıllarında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimi aldıktan sonra;
 

2000-2002 yıllarında Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü Eczacılık Şube Müdürlüğünde pratisyen doktor,2002-2003 yıllarında Şanlıurfa Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde pratisyen doktor, 2003-2007 yıllarında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalında asistan doktor, 2007-2009 yıllarında Tokat Turhal Devlet Hastanesinde uzman doktor,2009-2012 yıllarında Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde uzman doktor ve  Başhekim yardımcısı olarak görev yaptı.

 

2 Kasım 2012 tarihinden itibaren Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı olarak görev yapan Uz. Dr. M. Cihan Ekmen 16 Haziran tarihinde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.