banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfa Kadın Doğum hastanesinde hastayı dövdüler
Şanlıurfa Kadın Doğum Ve Kadın Hastalıkları Hastanesi’nde hemşireler tarafından darp edildiği iddia edildi.

İddiaya göre, Halime E. doğum için hastaneye geldi. Burada hemşireler tarafından doğumu gerçekleştirilen halime e. daha sonra, hemşireler tarafından hakaret edilerek, darp edildi.

Genç kadını darp eden hemşireler, bayanın bir parmağını da darp etmeleri sonucunda kırdıkları iddia edildi.

Hemşirelerden, şikâyetçi olacağını dile getiren halime e.hastaneye doğum için geldim. Burada hemşireler, doğum öncesi hep bana hakaret ediyorlardı. Sonra doğumum gerçekleşti. Doğum sonrası yine hemşireler tarafından hakaretler işittim. Sonra beni darp ettiler ve bir parmağımı kırdılar” diye iddialarda bulundu.

Genç bayanın eşi Ali E. ise, “Eşimi doğum için hastaneye getirdim. Aradan geçen zamanın ardından, bir parmağının kırık olduğunu fark ettim. Eşime durumu sorduğumda, kendisinin hemşireler tarafından darp edildiğini söyledi.
Kanalurfa.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.