banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa Araştırma Hastanesine Abdulkadir Yetişgin Atandı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Dr. Ahmet İdris Çakır’ın tayini çıkmasının ardında kimin başhekim olacağı merakla beklenen Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Dr. Abdülkadir Yetişgin atandı.,

 

Edindiğimiz bilgilere göre bir süredir tayini çıkan başhekimi Dr. Ahmet İdris Çakır’ın yerine aynı hastanede radyoloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Abdülkadir Yetişgin atandı. Yetişgin, aynı zamanda Şanlıurfa Tabipler Odası Denetleme Kurulu üyeliğini de yapıyor.

 

Eski Başhekim Ahmet Çakır’ın ise veda turlarına başladığı bildirildi.

Bilindiği gibi Şanlıurfa Kamuoyunda bir süredir tayini çıkan Ahmet Çakır’ın yerine, AK Parti Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Balıklıgöl Devlet Hastanesi eski Başhekimi İzzet Korkmaz’ın adı geçiyordu. Bu süre içerisinde bazı Şanlıurfa Milletvekillerin İzzet Korkmaz’ın atanmasına karşı çıktığı, atanmaması için direndiği söyleniyor.

 

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.