banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Salam ve sucuk yasaklansın tekifi
AHaber'de yayınlanan Deşifre programında Prof. Dr. Kenan Demirkol salam ve sucuğun yasaklanması gerektiğini söyledi.
Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı son dönemlerde harekete geçerek gıda üretiminde tağşiş ve taklit yaptıkları belirlenen firmaları bir bir ifşa etmeye başladı..

Tarım Bakanlığı son olarak, fındık kremasında GDO'lu soya lesitini kullandığı belirlenen 4 ünlü firmayı daha kamuoyuna ifşa etti..
PROF.DR KENAN DEMİRKOL: SUCUK FABRİKALARI KAPATILSIN
Programa konuk olan Gıda Hareketi Başkanı Kemal Özer, ETBİR Başkanı Ahmet Yücesan, Prof. Dr. Kenan Demirkol ve Cüneyt Asan arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı…
Kemal Özer sucuk üretiminde koruyucu madde olarak kullanılan Nitrat'ın Atom Bombası yapımında da kullanıldığına dikkat çekerken, Prof. Dr. Kenan Demirkol ise, nitrat deposu sucuk ve salamın yasaklanması gerektiğini söyledi. Demirkol ayrıca, inekleri endüstriyel yem ile beslemeye devam edersek, etinin de sütünün de zehir olacağına dikkat çekerek meracılığın önemini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.