banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Sahte reçeteden 9 kişi gözaltına alındı VİDEO
Şanlıurfa Polisi yaptığı operasyonda sahte reçete düzenledikleri tespit edilen 9 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan sahte reçeteciler adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa’nın Köprübaşı Mahallesinde eczanelere baskın yapan polis çok sayıda sahte reçete ele geçirdi.

İddiaya göre polis eczane işleten 9 zanlının iş yerlerine baskın düzenledi.

Eczanede yapılan arama ve devam ettirilen çalışmalar sonucunda 9 zanlının tanımadıkları vatandaşların adına reçete düzenledikleri ve bu yolla haksız kazanç elde ederek Sosyal Güvenlik Kurumu’nu 2 bin 170 lira zarara uğrattıkları tespit edildi.

Eczanelerde ele geçirilen çok sayıda sahte reçete ile 9 zanlı ifadeleri alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne götürüldü

Emniyette alınan ifadelerinin ardından 9 zanlı nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler.

Kaynak: Kanalurfa.com

Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.