banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut elemanı Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba

Sağlık-Sen'den Yeni Başhekim Yetişgin ‘e Ziyaret


Şanlıurfa Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri,  Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin eski başhekiminin Balıkesir’e atanmasından sonra yerine atanan yeni başhekim Uz. Dr.Abdülkadir Yetişgin ‘e ziyarette bulundu.
Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölge hastanesi olma sebebiyle Şanlıurfa ve sendikamız   için önemli  bir yeri olduğunu belirten Şube Başkanı ATÇI;  halkımızın sağlık hizmetlerinden en güzel  faydalanmalarının, çalışan personelin huzurlu  bir çalışma ortamının sağlanmasıyla olabileceğini söyledi. Sağlık-Sen’in yetkiyi aldığı günden bu yana sağlık ve sosyal çalışanları adına birçok kazanımları olduğu, 2011 yılı itibarı ile ülkemizde 135 bin üyeye, Şanlıurfa’da da 3200 üyeye sahip bir sivil toplum kuruluşu olduğu ve çalışanlar adına atılan her adımda sağlık-sen’in katkısının bulunduğunu belirten başkan, hükümetle ilk defa toplu sözleşme masasına oturacağımız ağustos ayında özelde 135 bin genelde 400 bin sağlık çalışanının haklarını en iyi şekilde savunacağını vurguladı. Sivil Toplum Kuruluşları’nın Türkiye’deki önemine değinen yönetim kurulu üyeleri yeni görevine atanan başhekim Yetişgin’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren başhekim, çalışanlar için Sağlık-Sen’in sendikalar arasında önemli bir yerinin olduğunu,  Türkiye’de Sivil Toplum Kuruluşları’nın gerekli olduğunu ve sendikaların bir kurumdaki iş barışının sağlanması ve çalışanların verimliliği açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, Başkan ATÇI ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.