banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Sağlık Sen'den Kaplama'ya tebrik ziyareti

Sağlık Sen Şanlıurfa Şubesi ve Memur Sen temsilcilerinden oluşan heyet, görevine yeni başlayan ADSM başhekimi Yahya Kemal Kaplama'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Sağlık Sen Şanlıurfa Şubesi Şanlıurfa Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan diş hekimi Yahya Kemal Kaplama Beyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Konuyla ilgili Sağlık Sen'den yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Ziyarete Memur Sen GENEL EĞT. VE DIŞ İLŞ. SEK. Ahmet KAYTAN başta olmak üzere Sağlık-Sen şube başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sağlık Sen'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Kaplama bir önceki başhekim Mustafa Kemal Kürkçüoğlu'na teşekkür derek, Urfalı biri olarak Urfalılara vereceği hizmetten dolayı heyecan duyduğunu bu heyecanın şimdiye kadarki hizmete kat be kat daha fazla hizmet etme heyecanı olduğunu belirterek bizlerin amacı halka hizmettir. Bizler hizmet insanıyız. Bize nerede görev verilirse ve o görev halkın yararına-hakkın rızasına uygunsa koşa koşa gideriz. İnşallah layıkıyla hizmet eder halkın memnuniyetini hakkın rızasını kazanırız temennisinde bulundu.

GENEL EĞT. VE DIŞ İLŞ. SEK. Ahmet KAYTAN da yeni göreve başlamasından dolayı başhekimi tebrik ederek; hiç birimizin ilelebet bu makamlarda kalma gibi bir lüksümüz yok. Bugün varız yarın yokuz. Önemli olan arkamızda hoş bir seda güzel bir eser bırakmaktır. Memur Sen olarak daima başarılı bürokratların destekçisi olduk olmaya devam edeceğiz. Amacı hizmet olanların halkın ve hakkın yanında olanların yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm arkadaşlarımız adına tebrik ediyorum. Allah hayırlı hizmetler nasip etsin, dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.