banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Sağlık-Sen İl ve ilçe ziyaretlerine başladı

17 Ekim 2010 tarihinde 4.olağan kongreyle güven tazeleyen Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut ATÇI ve yeni yönetim kurulu üyeleri il ve ilçelerdeki üye ziyaretlerine başladı. Şanlıurfa’nın Siverek, Harran, Akçakale, Ceylanpınar, Suruç, Bozova ve Hilvan ilçeleri ile birlikte merkez sağlık ocakları ve hastanelerini Mahmut ATÇI başkanlığında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri; sendika ilçe temsilcileri, işyeri temsilcileri, hastane başhekimleri, sağlık grup başkanları ve üyelerle görüşerek bilgilendirme toplantılarını gerçekleştirdiler.     Görüşmelerde Sağlık çalışanlarının sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda karşılıklı fikir teatisinde bulunan şube yönetimi 13 Aralık 2010’da tüm ülkemizde uygulanacak olan Aile Hekimliği konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

Şube Başkanı ATÇI ziyaretlerinde ’’ 15 Mayıs 2009 tarihi itibariyle Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın sağlık kolundaki tek yetkili sendikası olduklarını, bu güne kadar sağlık çalışanlarının gerek özlük hakları, gerek mali hakları ve gerek sosyal haklarıyla ilgili birçok kazanımlarının olduğunu; bu çalışmaların aynı hızla devam etmesi için bütün sağlık çalışanlarının desteklerini esirgememeleri gerektiğini ve sendikanın bu günkü gücünü siz değerli üyelerimizden aldığını söyledi.

Sağlık çalışanlarının sorunlarına daha fazla zaman ayırmak için 15 Kasım itibari ile kamu görevinden ücretsiz izine ayrıldığını ve ziyaret edilmeyen yerlere bir an önce gideceklerini ifade eden şube başkanı bu tür ziyaretlerin artık ayda bir tekrarlanacağını ve bütün üyelere ulaşılacağını bildirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.