banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Sağlık-Sen Başhekim Saygıyı Ziyaret etti

Başhekim ziyaretlerini sürdüren Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Murat SAYGI ve Hastane Müdürü Şemseddin NAS’ı makamlarında ziyaret etti.

            Bundan sonraki dönemlerinde çalışanların desteği ile daha da iyi yerlere geleceklerini ziyarette dile getiren  Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut ATÇI sağlık çalışanlarımızdan daima destek beklediklerini ifade etti. Ayrıca; daha adaletli, daha dürüst, saygı ve hoşgörünün eksik olmadığı bir ortamda yer almak için çaba gösterilmesi, çalışanlarımızın hak ve menfaatlerinin korunması, geliştirilmesi için her türlü çabayı ve çalışmayı yönetim kurulu ile beraber istişare içerisinde olarak çözüm arayışlarını sonuna kadar sürdüreceklerini söyleyen ATÇI bu konuda idarecilerin de kendilerine destek olmaları gerektiğine değindi.

            Ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden Başhekim SAYGI; yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, Türkiye’de sendikaların önemlerinin tartışılmaz olduğunu,bu nedenle sürekli fikir alış verişlerinde bulunduklarında çözülmeyecek sorunun olamayacağını , kendilerinden istenen destek hususunda  daima yanlarında olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.