banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Sağlık-Sen Başhekim Korkmazı ziyaret etti

Şanlıurfa Sağlık-Sen Şube Başkanı Mahmut Atçıdan Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İzzet Korkmaza ziyaret

Şanlıurfa Sağlık-Sen Şube Başkanı Mahmut ATÇI ve yönetim kurulu üyeleri 4.olağan kongre sonrası ziyaretlere başladı. İlk olarak Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.İzzet Korkmaz’ ı makamında ziyaret eden Şube başkanı ve yeni yönetim kurulu üyeleri başhekimin yeni görevinin hayırlara vesile olması dileklerini sundu.

 

Ziyarette Şube Başkanı Mahmut Atçı, Başhekim Korkmaz’a çalışanların temsilcisi olan Sivil Toplum Kuruluşlarına verdiği önem ve sağlıklı diyaloglarından dolayı teşekkür etti. İdare ile çalışanlar arasında karşılıklı istişare ve işbirliği ile ortaya çıkan sorunların çözülebileceğini ifade eden Atçı; yetkili sendika olarak da sağlık çalışanlarımızın özlük, sosyal, mali haklarının korunması ve geliştirilmesi için gayret gösterdiklerini; bunu diyalog ve iletişim yolu ile sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

 

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi İzzet Korkmaz ise yeni şube yönetiminin ziyareti için teşekkür ederek, başarılar diledi. Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası’nın sağlık personellerinin hakları için yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu vurguladı. Bu gayretlerini memnuniyetle takip ettiklerini, idare ile çalışanlar arasında iyi bir iletişim ve diyalog sağladığını, bunun mutlaka olması gerektiğini ve kendilerinin de idare olarak tek taraflı düşünmediklerini bildiren Korkmaz; uygulamalarında sağlık çalışanlarını da önemsediklerini sağlıklı bir diyalog ortamı içerisinde çalışmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Mehmet Emin Kuş / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.