banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün

Sağlık müdürlüğü köyleri geziyor

Ceylanpınara bağlı mengene köyünde yaşayan vatandaşlar köylerinde yolun, elektriğin suyun olmamasından dolayı problemli yalnız buna karşın sağlık müdürlüğünün de aylık rutin olarak gerçekleştirdiği kontrollerden, sağlık taramalarından memnun olduklarını ifade ettiler.

Dün Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan DEMİR, Sağlık Müdür Yrd. M. Yaşar ŞİMŞEK, Sağlık Müdür Yrd. Sait KOYUNCU devlet üretme çiftliğinde yaşayan  5000 e yakın köçerin olduğu mengene köyünde incelemelerde bulundular.

Ayrıca sağlık müdürlüğüne bağlı gezici sağlık araçları her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri sağlık taramasını yaptılar.

Gezici sağlık araçları gebe bayanların kontrolleri, çocukların ve diğer köyde yaşayan vatandaşların sağlık sorunlarını yerinde çözmek için gerekli muayene ve tedavilerini gerçekleştirdiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.