banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Sağlık için Dudak Uçuklatan Harcama!



İlk olarak Yollarbaşı ve Karınca Köyünde Kanaat önderleriyle bir araya gelen Bakan Çelik, burada toplanan vatandaşların sorunlarını dinleyerek, görüş ve önerilerini aldı.
AK Pati Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve AK Parti'nin Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gelin ile seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir'in Usluca köyüne geçen Bakan Çelik, Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.
Usluca köyünde vatandaşlara hitap eden Bakan Çelik, sağlığın hayatın her alanında en önemli etken olduğunu belirterek, AK Parti Hükümetinin bölgeye ve Viranşehir'e yaptıkları hizmetleri anlattı.
Hizmetlerin her alanda her şartta devam edeceğini belirten Bakan Çelik, 3 dönem vekillik yaptığı Bursa’da bütün köylerin alt yapı ve çocuk parklarını yaptıklarını, bin 300 köyü bulunan Şanlıurfa’da da bu hizmetleri köylere 5 yıl içinde götüreceklerini ifada etti.
“Ayrım Yok; 76 Milyon Biriz ve Kardeşiz”
Hükümet olarak doğudan batıya sağlık alanında her türlü adımı attıkları, hastalara en kısa zamanda ulaşmak için devletin bütün imkânlarını kullandıklarını söyleyen Faruk Çelik, "Bütün vatandaşlarımızın sağlıktan yararlanmaları konusunda atılması gereken ne adım varsa, yapılması gereken ne fedakârlık varsa bu reformları yaptık ve milletin hizmetine sunduk. Her yıl 50 milyar TL sağlık için harcama yapıyoruz. Sağlık alanında bizim iktidarımızdan önce 7-8 milyar harcama varken şimdi 50 milyar TL. Bu, muazzam bir rakam, çok büyük bir rakam. Milletimize, hepinize helali hoş olsun, çünkü milletimiz bunu hak ediyor. Bizlere, ülkeyi yönetenlere düşen görev ülkenin imkanlarını adil bir şekilde kullanmaktır. İstanbul'daki, Edirne'deki vatandaş nasıl ki sağlık hizmetlerinden yararlanıyorsa Şanlıurfalı da Vanlı da aynı şekilde yararlanacak. Artık doğu batı ayırımı yok. 76 milyon biriz ve kardeşiz” şeklinde konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ile Viranşehir ilçesinde esnafı ziyaret eden Bakan Çelik, burada vatandaşlarla sohbet etti.
Işıldar ve Gözler köylerinde incelemelerde bulunan Bakan Çelik ve beraberindekiler, yöre halkının sorunlarıyla ilgili yetkililere gerekli talimatları verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.