banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Sağlık Çalışanları Bir Arada Eğlenecekler

Grup bilmem ne adlı ekibi Şanlıurfa'ya getirerek sağlık çalışanlarına eğlenceli bir gece geçirmeyi planlayan Şanlıurfa Tabipler Odası, Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası ve Eczacılar Odası ile GUSAF (Güneydoğu Uluslararası Sağlık Çalışanları Federasyonu) bünyesinde faaliyet gösteren SADER (Sağlık Mensupları Derneği) ortaklaşa bir etkinlik düzenlemeye karar verdiler.

Konu ile ilgili bilgi aldığımız GUSAF Federasyonu üyesi SADER Yön. Kur. BŞK. Ömer Faruk Baysal: "Sağlık çalışanları hep stres altında çalışıyor. Bizim amacımız onları biraz olsun gülümsetebilmek, onlara ve ailelerine güzel bir gece yaşatmak." dedi.

Ömer Faruk Baysal: " Bu geceye tüm diş hekimleri, doktorlar ve eczacılar, aileleriyle beraber davetlidir. Onlara basın aracılığıyla bunu ifade etmek isterim." dedi.

Etkinliğin tamamen ücretsiz ve ailelere açık olduğunu belirten Baysal: " Biz bu etkinliğimizle tüm sağlık çalışanlarına güzel bir gece yaşatmak istiyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.