banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’dan Teşkilatla Toplantı VİDEO

Bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Milletvekili Nurettin Nebati, Mahmut Kaçar, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve partililer tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

 

Ankara’nın Şanlıurfa’ya geldiğini belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Bakanımız Faruk Çelik, seçim sürecinde Şanlıurfalılara söz verdi. Şanlıurfa Ankara’ya gitmeyecek Ankara Şanlıurfa’ya gelecek demişti. İki yıldır adeta Ankara Şanlıurfa’ya geldi Bu anlamda Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür ediyoruz. Sağlık deyince Türkiye’de olsun Şanlıurfa’da olsun akla devrim gelir. Her alanda öyle ama sağlık bu işlerin en başında gelir. Sağlık Bakanımız müjdelerle ilimize geldi. Şehir Hastanesi, Eyyübiye ve Halfeti hastaneleri ve asmlerle ilgili önemli aşamalar kaydedildi. Bu anlamda Şanlıurfa adına Bakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı Ramazan ayının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; “Ramazan ayı olmasıyla beraber bir gün bir ilimizde diğer gün başka ilde veya yurt dışında bil ülkede oluyoruz. Şanlıurfa’nın sağlık alanında büyük gelişme kat ettiğini görüyoruz. Eyyübiye Devlet Hastanesinin 400 yataklı  olduğu planladık ama hasta başına düşen kapalı alan olarak 30 metre kare planladık. Eğer ihtiyaç hissedilirse hastanenin yatak kapasitesi 1000 yatağa kadar yükseltilebilir” dedi.

Hizmet yolundan dönmeyeceklerini belirten Bakan Müezzinoğlu; “Halka hizmet için yola çıkan Başbakanımızın yanında bizde Bakanlıklar, Genel Merkez, İl Teşkilatları olarak söz verdiğimiz gibi hizmet ediyoruz. 10 yıl önce Türkiye’de ekonomi alanında sadece Türkiye’deki ekonomistlerden değil dünyanın en önemli ekonomistlerinden bir ekibe deseydik arkadaş biz AK Kadrolar olarak ülkeyi iyi yöneteceğiz, bize 10 yıl sonraki öngörünüzü yazın deseydik, bugün geldiğimiz seviyeyi yüzde 70 bile tahmin edemezlerdi. Bütün yatırımlar ekonomi ile ilintilidir. Ekonomiyi iyi yönetirsen başarılı olursun. Biz milletle 75 milyonla gece gündüz demeden gönül gönüle olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz.10 yıl öncesine göre bugün farklı bir Türkiye var. 2023'te Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde çok daha büyük ve farklı bir Türkiye olacak. Milletin güçlü Türkiye’si, dünya ülkeleri arasında hak ettiği saygın yerini alacaktır. İki şeye ihtiyacımız var, birincisi millete karşı samimi olmak ikincisi ise gece gündüz demeden milletimiz adına daha çok daha çok çalışmaktır. Yine birlik ve beraberliğimizi de bozmamaya ihtiyacımız var. Ne pahasına olursa olsun birlik ve beraberlik ülkemiz adına milletimizin geleceği adına fitne ve fesada karşı beraberliğimizi güçlendireceğiz. AK Parti Milletin partisidir. Güç odaklarına değil, milletin yanında olduk. Kim ne yaparsa yapsın, milletimizle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Av. Yusuf Eğilmez, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ziyaret anısına bir mırra takımı hediye etti.  Harran Konteynır Kentte Suriyelilerle iftar eden Bakan Müezzinoğlu daha sonra Şanlıurfa’dan ayrıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.