banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Prof. Şahin Aksoy vefat etti, İşte son konuşması
Prof. Dr. Şahin Aksoy (47), Pankreas kanserine yenik düştü. Uzun süredir kanserle mücadele eden Harran Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Şahin Aksoy bu akşam Harran Üniversitesi Araştırma Hastanesinde 21.30 sıralarında vefat etti.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten Şahin Aksoy, 1965 Ordu doğumlu olan AKSOY 1990 yılından beri Şanlıurfa’da farklı görevlerde bulundu. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten AKSOY 2008-2012 arasında 2 dönem Şanlıurfa Tabipler Odası Başkanlığı da yaptı. Yaklaşık 1 yıldır Pankreas Kanseri nedeni ile tedavi gören AKSOY, tedavi görmekte olduğu Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakımında bu gün saat 21.30’da vefat etmiştir.
Cenazesi 02.06.2012 tarihinde Yusufpaşa Camiinde öğle namazını müteakiben kaldırılacak, kendi vasiyeti üzerine uzun yıllar hizmet ettiği Şanlıurfa’da, Bediüzzaman mezarlığında defnedilecektir.
Taziye Yeri: Şanlıurfa Korukent Taziye Evi


Aksoy'un un taziyesi Koru Kent taziye evinde yapılacak.

İşte 10 Martta sağlıkçılara yönelik El Ruha otelde yaptığı konuşma;


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.