banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Plansız dökülen hafriyat halkı rahatsız ediyor

Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi sakinleri, belediye ve özel şirketler tarafından döküldüğünü iddia ettikleri hafriyat atıklarının kaldırılması istedi.

Hafriyat atıklarından rahatsızlık duyduklarını söyleyen mahalleli görüntü kirliliğini önüne geçilmesi gerektiğini belirterek hafriyatı dökenlerin vurdumduymaz tavrına tepki gösterdi.

Çocuklarının, engellemelerine rağmen hafriyat üzerinde oynadıklarını, yaralanma ve hastalanma riskiyle karşı karşıya kaldıklarını belirten mahalleli,  “Çocuklar bu tehlikeli yerlerde oynayacağına, parklarda oynasalar daha iyi olur. Hafriyat atıkları eğer şehir dışına bir yere dökülmezse tehlikeli sonuçlar verebilir. Bu soruna bir an önce çare bulunmalıdır.” dedi.

Evinin yakınına atıkların dökülmesini istemeyen Mehmet Kadri de bu atıkların çevre kirliliği oluşturduğuna dikkat çekerek, “Bir şehrin merkezinde bu atıkların ne işi olabilir ki! Hem çocuklar için de tehlikelidir. Başka yer mi yoktu evimizin yanına döktüler. Kim döktü ise kaldırsın.” diye tepki gösterdi. (M. Sıddık Bilge- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.