banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi M.Cengiz Karakucak Mevlid Kandili mesajı yayımladı

Milletimizin ve İslam aleminin Mevlit Kandilini tebrik ediyorum. Bu gece, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin 1445’inci yılını idrak ediyoruz. Bu kutlu gecenin tüm insanlık için ve bilhassa mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını, tıpkı Peygamber Efendimiz’in dünyaya gelişi gibi hayırlar getirmesini, geleceğimizi aydınlatmasını niyaz ediyorum. Bizi bir Mevlid-i Nebi’ye daha ulaştırdığı için Rabbime hamd ediyor, Alemlerin Efendisi Hz. Muhammed'e (SAV) salâtu selam ediyorum. O, insanların en hayırlısı idi, Muhammed-ül Emin'di, güzel ahlakıyla, adaletiyle, merhametiyle, bütün insanlığa örnek bir şahsiyetti. Bu bakımdan, Mevlit Kandili, Efendimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini yeniden düşünmek ve anlamak için bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Mevlit Kandil’ini tebrik ediyor, dua eden kardeşlerimizin, dualarında bizleri de hatırlamasını diliyor, Kandilimizin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.