banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Oymak: Başhekim Korkmaz Urfa için bir şanstır

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Oymak, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Başhekim Korkmaz’a yapmış olduğu ziyaret esnasında Oymak “ Sayın Korkmaz’ı yakından tanıyan birisi olarak onun Şanlıurfa için yapmış olduğu hizmetleri biliyorum, 4 yıl gibi uzun zamandır. Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Eyyübiye Semt Polikliniğinin açılışını birlikte yaptıklarını, Fizik Tedavi Merkezinin tekrar açılmasındaki üstün gayretlerini bilen birisi olarak, Sayın Korkmaz’ın Şanlıurfa’mız adına bir şans olduğunu, hizmetlerinin takdire şayan olduğunu ve Şanlıurfa’mıza, Sayın Korkmaz gibi, insanların ihtiyacı olduğunu”söyledi.

 

Oymak “Ayrıca son günlerde basına yansıyan, Çocuk Hastanesindeki hasta yoğunluğunu da azaltmak için Başhekim Korkmaz’ın göstermiş olduğu gayretler sonucu, Balıklıgöl Devlet Hastanesinde bünyesinde açılacak olan 150 yataklı çocuk bölümü ile ilgili bilgiler aldıklarını ve bundan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Ak Parti MKYK Üyesi Mehmet Oymak’ın bu nazik ziyaretinden duymuş, olduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz ” Öncelikle Ak Parti MKYK Üyesi Mehmet Oymak Bey’in bu nazik ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını amaçlarının halka hizmet olduğunu ve bu amaç uğruna çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi”. Başhekim Korkmaz “Şanlıurfa’nın sağlık konusundaki sorunlarını yakından bilen birisi olarak bu sağlık sorunlarını en aza nasıl indiririzin çalışmaları içerisinde olduklarını ve bunun için bazı çalışmalar yaptıklarını dile getirdi” dedi

 

Görüşme daha sonra fikir alışverişi içersinde sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.